SAVED ITEMS FROM NELLY

OUTFIT NO. 344: VIND I HÅRET & STRIBET SKJORTE

I torsdags havde jeg en frokostaftale med May og hendes smukke datter, da vi ikke ser hinanden så meget nu når hun har barsel og jeg snart har for travlt på grund af min bachelor. Det er skønt med lidt venindetid – især når det blandet andet var en overspringhandling fra den eksamen jeg er ved at skrive. Da jeg havde spist med hende, tog jeg hjem for at læse min opgave igennem igen – og dér opstod min anden overspringshandling så. Jeg lokkede Kenneth med ud for at skyde et par billeder af mit virkelig behagelige hverdagsoutfit. Jeg er blevet helt vild med min grønne skjorte fra Gina Tricot og har indtil videre brugt den både til nederdel og jeans. Dertil havde jeg min all time favorit taske “på” fra Daniel Silfen.

GINA TRICOT skjorte(her MOSS COPENHAGEN jeans
ASOS loafers(her)  DANIEL SILFEN taske(her)  H&M øreringe(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

 • Lærke

  Sikke da et fantastisk fint outfit! Jeg synes skjorten er så pæn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Lærke <3
   Det er jeg glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS FROM NELLY