6 TING JEG HADER & 4 TING JEG ELSKER AT BRUGE PENGE PÅ

25% RABAT PÅ STRIKTRØJER OG CARDIGANS

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

I dag er der -25% på striktøjer og cardigans på Ginatricot.dk, og jeg overvejer stærkt om det er et tilbud jeg skal udnytte. Jeg er selv lidt på jagt efter striktrøjer, da vi jo er på vej mod vinteren, og med det vejr vi har lige nu – så er det virkelig rart at have på. Jeg er tæt på at klikke nr. 7 og nr. 9. De er altså ret pæne!

Se alle striktrøjer og cardigans HER.

Dette tilbud gælder alle produkter i kategorierne “Striktrøjer” og Cardiganer” online. Tilbuddet kan ikke ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Gælder ikke for eksterne varemærker og Icona Pop. Rabatten fratrækkes ved kassen.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TING JEG HADER & 4 TING JEG ELSKER AT BRUGE PENGE PÅ