BLACK FRIDAY: MINE FAVORITTER OG RABATKODER

ADIDAS ORIGINALS FALCON W SNEAKERS

Køb disse sneakers her til 849 kr. 

Jeg er fuldstædig blæst bagover efter den her weekend. Jeg havde fødselsdag i fredags, hvor jeg fyldte 25 år. Jeg startede som skrevet her med at have bachelorvejledning, og det gik heldigvis godt. Derefter gik Kenneth og jeg ned i byen for at udnytte Black Friday. I know – virkelig praktisk – men jeg fik da købt alle julegaver. Om aftenen fik jeg besøg af mine forældre, svigerforældre og Katrine samt Lasse. Lørdag holdte jeg brag af en fest, og søndag havde jeg tømmermænd. Jeg ville faktisk have opdateret bloggen i morgen, men jeg var alt for presset mht. tømmermænd. haha.

Men jeg vil lige vise jer en af mine gaver. Jeg fik virkelig alt for mange gaver – og jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Det var virkelig overvældende, og jeg er stadig helt paf. En af de ting jeg fik af Kenneth var de her super fine sneakers, som jeg så for første gang i en butik for en lille måned siden. Jeg har mine i str 38 hvilket jeg normalt er, og de er simpelthen så fine til både kjoler og jeans. Af Kenneth fik jeg også en fin grøn strik og en cykel. Jeg ved det. Jeg er møg forkælet.
Jeg vil de næste dage/ uger vise lidt mere af mine gaver – bla. gennem outfitbilleder. Sidste år var det hvertfald noget I gerne ville se 😉

Et lille tip: hvis I bruger koden CYPER20 kan I få -20% på disse sneakers.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY: MINE FAVORITTER OG RABATKODER