TOP 5 INDLÆG FRA OKTOBER

ADVENTSGAVER TIL HAM & TIL HENDE: BEAUTY

Vi kan ikke rigtig komme udenom det. Det er snart jul! For nogle betyder dette, at man skal købe adventsgaver. Sidste år købte jeg adventsgaver til Kenneth, og jeg har før også købt til min søster, mor og far. Jeg har altid lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg skal finde på – og derfor har jeg lavet en lille serie med inspiration. Det andet indlæg her omhandler beauty – både til ham og til hende.

Læs det sidste indlæg omkring  tøj og accessories til ham og til hende HER.

I har måske lagt mærke til de mere kvindelige hænder under “ting til ham” – men det er produkter som kan bruges til begge køn. Skønhed er jo til både ham og til hende.


TIL HAM

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER


TIL HENDE

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA OKTOBER