VORES KÆRESTE WEEKEND

BLACK FRIDAY: MINE FAVORITTER OG RABATKODER

I dag er det Black Friday – og som de fleste af jer nok ved, så er det i dag at der er gode tilbud – de fleste steder er der også tilbud hele weekenden. For det første så er det min fødselsdag i dag, og jeg skal derfor udnytte de gode tilbud til at købe lidt til mig selv. Jeg fylder 25 år, så i Jylland betyder det jo muligvis kanal. Mine veninder kommer imorgen, så jeg ved ikke helt om jeg skal frygte det mere, end jeg skal glæde mig. ej det er bare for sjov. Men i dag er det min fødselsdag, og dagen er i dag startet med vejledning på skolen, og derefter har Laura og jeg taget fri. Jeg skal hygge med Kenneth hele dagen indtil mine forældre, Kenneths forældre og min søster + kæreste kommer. Det er ikke sikkert bloggen bliver opdateret i weekenden, men min Instagram bliver opdateret – så I kan følge med der.

Derudover så er det jo også snart jul, og i den forbindelse, så vil jeg udnytte nogle af de gode tilbud for at købe gaver til mine forældre, søster, kæreste og veninder. Jeg ved næsten hvad jeg skal have købt, og jeg synes det er så rart at købe gaver sådan en dag – da man så kan købe mere. Nedenfor har jeg samlet mange lækre sager til jer, og jeg har skrevet alle koderne til jer. Happy shopping!


NELLY.COM

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9 HER

Nelly er der -20% på alt fra fredag til mandag. Hver time i dag kommer der et helt særligt tilbud.


JOTEX.DK

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Jotex er der -20% på alt i dag.


NA-KD.COM

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Na-kd er der -30% på alt med koden BLACKWEEK. Dog undtaget i forvejen nedsatte vare samt disse kollektioner: Iva Nikoline, Cholé B, Pamala og Luisa Lion.


JUSTSPOTTED.DK

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Justspotted er der -25% med koden BF25.


ASOS.COM

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Asos giver -20% på HELLO20 – inkl. nedsatte varer.


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES KÆRESTE WEEKEND