OUTFIT NO. 346: VIND I HÅRET, LANG KJOLE & CHUNKY SNEAKERS

BOLIG TING FRA INSTAGRAM

Kenneth og jeg skal flytte i starten af det nye år, og derfor jeg er virkelig på udkig efter fine ting til vores kommende hjem eller inspiration til indretningen af det. Jeg gemmer jævnligt billeder fra Instagram, hvor jeg føler mig inspireret – og disse billeder har det til fælles, at jeg er vild med retningen af disse forskellige hjem.


@inasfina – Jeg elsker den form for stol som I kan se på billedet. Jeg vil helt vildt gerne eje sådan én til min stue. Jeg skal bare lige have overtalt Kenneth.

@_tinamaria – Som jeg kan læse det, så er dette ikke et udsnit af hendes hjem. Jeg er elsker kombinationen af det åbne rum, det store spejl og de grå toner.

@lisa.olssons – Jeg må indrømme, at jeg ikke synes bordet er særlig praktik, men det er virkelig anderledes og jeg elsker det rå bord i et ellers klassisk hjem.

@amazingliving.dk – Igen. Bordet er ikke specialt praktik, da det er svært at forlænge det. Dog vil jeg mene at stolene kunne være så fine til det bord Kenneth ejer. Det er et brunt, lidt slidt bord – se det kunne være fint! De minder en smule om dem jeg så i Søstrenes Grene for noget tid siden.

@camillajuliesh – Første gang jeg så sådan en glasvæg var i en butik i København, og jeg synes det er en fed måde at dele et rum op. Ved at man laver en skillevæg i glas gør at rummet virker meget større.

@linesofiegyldholm – Jeg vil gerne have en bagvæg i soveværelset i en anden farve. Da jeg så hvad Line har gjort ved sin – ja så var jeg lidt forelsket i den idé. Det skal enten være sådan noget som på billedet ovenfor eller kalkmaling.

@scandinavianhomes – Jeg elsker den grønne sofa og de grå toner. Kenneth og jeg har snakket om at købe en sofa med lidt farve på, men den skal ikke skille sig for meget ud. Jeg elsker farven grøn – så klart jeg bliver forelsket i sofaen, når farven er så pæn!

@ditteblog – Ditte’s bolig er simpelthen så skøn. Jeg har fulgt hende længe, og hendes evne til at sammensætte mønstre og farver er beundringsværdig. Det er et tilfælde at der ikke er flere af hendes billeder med i dette indlæg.

@neighbour.dk – Jeg er lige nu på jagt efter et stort spejl. Jeg er ret vild med det der. Kenneth er ikke helt enig med mig.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 346: VIND I HÅRET, LANG KJOLE & CHUNKY SNEAKERS