PÅ DET SENESTE HAR JEG...

OUTFIT NO. 347: FØDSELSDAGS OUTFIT & NYE SNEAKERS

Det er allerede en uge siden jeg havde fødselsdag, så det er derfor også en uge siden at dette outfit blev taget. Om morgen – lige efter jeg havde været til vejledning, fik jeg de fineste sneakers af Kenneth. Det er nogle som jeg har ønsket mig i nogle måneder, og det var faktisk pga en gåtur gennem byen, at jeg blev en smule forelsket i dem. Jeg har skrevet om dem her.

Derudover havde jeg mine forholdsvis nye jeans på – nogle som jeg faktisk købte, da Kenneth og jeg var en tur i Vejle. De er fra Gina Tricot, og de har en fed mom-jeans vibe over sig. Jeg har købt mine i str 36 – dog vil jeg påpege at de udvider sig en smule. De har en utrolig god pasform, og jeg sir’ jer, at de er rare at have på. Helt klart en anbefaling herfra. God fredag venner <3

MOSS COPENHAGEN top(her)  MANGO jakke
ADIDAS sneakers(her)  GINA TRICOT jeans(her)  PIECES taske(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...