25% RABAT PÅ STRIKTRØJER OG CARDIGANS

OUTFIT NO. 345: GRØNNE EFTERÅRSFARVER

Det er ved at være nogle dage siden I sidst har hørt fra mig, og det er der en særlig grund til. Jeg havde en 12-timers vagt på sygehuset i går, og om ikke så længe har jeg 8 timer mere. Derudover har jeg haft nogle planer den seneste uge, hvor den ene af de planer stod på at skulle til et møde i Vejle. Inden mødet fik jeg Kenneth til at tage et par billeder, og selvom lyset drillede en smule så fik jeg nu nogle fine billeder. Vi har været til møde angående det næste år, da jeg jo er færdiguddannet til januar. Alt det skal jeg nok fortælle mere om i et andet indlæg. God søndag!

MINIMUM strik  ASOS nederdel  H&M jakke  VAGABOND støvler(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% RABAT PÅ STRIKTRØJER OG CARDIGANS