ADVENTSGAVER TIL HAM & TIL HENDE: BEAUTY

KÆRESTE WEEKEND & FREMTIDSPLANER

Kenneth og jeg tager til Vejle i morgen, da vi har aftalt at tage en kæreste weekend. Vi har begge mange planer i løbet af ugen, og vores weekender er tit proppet med planer hvor vi ikke ser hinanden ret meget. Derfor havde vi – for snart længe siden afsat denne weekend til hinanden. Egentlig havde vi ikke de store planer – ud over at kigge på lidt grunde som vi måske vil bygge på. uh. Men for nogle dage siden bestemte vi os at tage en overnatning på Comwell hvor der skal nyde noget god mad, i spa og sove dejligt i seng væk fra alt det vante.

Weekenden byder også på lidt grund-kiggeri, da vi snart skal beslutte os for hvad fremtiden skal bringe – derudover skal vi også have en snak om hvad vi egentlig skal. Jeg har opsagt min lejlighed pr. 1 februar, og derefter skal ingen af os bo i Esbjerg. Det hele er stadig lidt uvis, men utrolig spænende. Lige nu glæder jeg mig mest til en weekend væk fra bachelor skrivning sammen med Kenneth. Det bliver dejligt, og vi håber på ikke alt for meget regn. I et andet indlæg vil jeg fortælle meget mere om de her fremtidsplaner og grund-/hus-kiggeri – for min plan er helt klart at have jer med. Vi ved bare ikke så meget endnu, og derfor jeg har ikke fortalt jer så meget.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

 

2 kommentarer

 • Det ser vildt hyggeligt ud, altid dejlgit med en kæreste-weekend. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja det er altid dejligt. Helt klart også tiltrængt engang imellem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSGAVER TIL HAM & TIL HENDE: BEAUTY