MIT ARABISKE EVENTYR: SIGHTSEEING I SAUDI-ARABIEN

OUTFIT NO. 346: VIND I HÅRET, LANG KJOLE & CHUNKY SNEAKERS

I lørdags tog Kenneth og jeg til Vejle by inden vi drog ud til Comwell Kellers Park hvor vi skulle holde vores kæreste weekend. Vejret så virkelig lovende ud om morgenen, og derfor tog jeg min nyere kjole på fra H&M. Jeg har forsøgt at finde den på hjemmesiden, men det lykkes ikke. Jeg ved dog at den findes i butikkerne. Om eftermiddagen begyndte det at regne, og himlen var ret mørk. Jeg fik Kenneth til at tage enkelte billeder, da jeg gerne ville have at i skulle se denne fine kjole. Jeg har brugt den både til hverdag og til en 70 års fødselsdag. Jeg synes den fungere så godt til begge ting.

H&M kjole  H&M jakke(her)  TOPSHOP sneakers(her)  NUNOO taske(her)

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT ARABISKE EVENTYR: SIGHTSEEING I SAUDI-ARABIEN