ADIDAS ORIGINALS FALCON W SNEAKERS

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

… Jeg har været til frokost med May og hendes lille pige Avah. Derudover har jeg ses med mine resterende veninder her i Esbjerg – vi forsøger at udnytte at vi nu kun har få måneder tilbage på studiet.

… Jeg var en weekend I Århus og Glyngøre. Faktisk til 2 * fødselsdage, hvor jeg bla havde denne kjole på.

… Jeg har fået afleveret min sidste eksamen inden min bachelor. Jeg synes det er så vildt at jeg snart er færdig. Jeg ved godt, at jeg har sagt det en del – men det er crazy!

… Jeg er stoppet ved bamsehospitalet som økonomiansvarlig og faktisk også som frivillig, da tiden bare ikke er til det. Jeg skal alligevel stoppe til januar, da jeg er færdig med at studere og derfor flytter fra Esbjerg.

… Apropos flytning. Så sker der både meget og lidt omkrig dette. Kenneth og jeg er lige nu ved at kigge efter nyt hjem, og jeg har lovet jer et indlæg om det – men ærligt, så er der ikke meget nyt. Jeg er allerede gået i gang med at skrive et lille indlæg til jer omkring det, men jeg vil vente med at udgive det indtil jeg/ vi ved lidt mere.

… Det skal dog siges, at Kenneth og jeg har været til en del møder mht til husbyggeri, bankmøder og vi har også været ude at kigge på lejligheder. Faktisk så ved vi ikke ret meget om hvad der skal ske i det nye år, og jeg er overraskende rolig omkring det.

… Man skal bestille og betale sin autorisation når man er ved at være færdig med sin uddannelse, og det betyder altså at jeg nu kun mangler at bestå min eksamen.

… Laura og jeg er kommet godt i gang med at vores bachelor. Faktisk er vi næsten færdig med vores analyse, og det betyder at vi derfor ikke har meget tilbage. Dog er vi først færdige med hele vores opgave til januar, så der er altid lidt tid endnu.

… Min lejligheden er blevet lejet ud. Jeg kan officielt ikke bo i min lejlighed efter d. 1 februar 2019.

… Kenneth og jeg har været på weekendtur i Vejle, og det var i den grad tiltrængt. I kan læse mere om den weekend her.

… Jeg har været til event ved Galleri Nijenkamp hvor dette billede bla. blev taget. Jeg er helt vild med Sussi Trampedachs kunst og vi har nu 2 plakater som skal hænge i vores kommende hjem. Efter eventet spiste Kenneth, Katrine og jeg sammen i Odense.

… De sidste uger har jeg haft så mange planer, at jeg faktisk har nedprioteret at tage for mange vagter på sygehuset og aflastningshjemmet. Dog tog jeg lige i weekend for nogle uger siden hvor jeg fik arbejdet 20 timer.

… Jeg er nu fyldt 25 år, og det betød kanel. Jeg fik en massiv mængde, men jeg må indrømme at det var ret sjovt. Dog koldt.

… Holdt brag af en 25 års fødselsdag. Faktisk blev jeg fejret hele weekenden, og jeg føler mig så vanvittig heldig når jeg tænker på hvor mange dejlige mennesker jeg har i mit liv.

… De sidste dage har jeg ryddet lejligheden op, fået styr på mine gaver og så har jeg været nødt til at ordne en masse praktisk. Jeg synes denne uge er ekstremt presset, da jeg har en lang dag på skolen i morgen samt torsdag og fredag skal jeg ses med min veninde Emma efter der er blevet skrevet på vores opgave.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS ORIGINALS FALCON W SNEAKERS