OUTFIT NO. 345: GRØNNE EFTERÅRSFARVER

TOP 5 INDLÆG FRA OKTOBER

Vi er nu i starten af november (hvilket bla betyder at jeg snart har fødselsdag. juhu.) – men det betyder også at vi skal se tilbage på oktobers top 5. I denne måned har indlæggene omhandlet lidt forskelligt. Jeg har blandt andet delt nogle skøre og uheldige billeder, tippet om fine (og billige) hårbøjler samt skrevet en smule om alt det her bachelor- halløj.


TOP 5 INDLÆG FRA OKTOBER

1: DE FORBUDTE BILLEDER
I kender godt de her indlæg. Det er nemlig en lille samling af mine mest uheldige billeder. De giver et lille smil på læben,  og som de fleste andre gange så ligger den ret højt i månedens top 5.

2: ADVENTSGAVER TIL HAM & TIL HENDE: TØJ OG ACCESSORIES
I år har jeg valgt at være tidligt ude, og jeg har derfor valgt at lave en lille serie omkring adventsgaver. I det første indlæg i denne “miniserie” skriver jeg om tøj og accessories til både ham og til hende. Det indlæg tog I ret godt imod, og snart kommer der endnu ét.

3: 6 TING JEG HADER & 4 TING JEG ELSKER AT BRUGE PENGE PÅ
Jeg har førhen lavet et indlæg omkring 10 ting jeg virkelig hader at bruge penge på, og det indlæg var I ret vilde med. Denne gang beskriver jeg 6 ting som jeg hader at bruge penge på, og 4 ting som jeg gerne kaster penge efter. Jeg er fx ret vild med at bruge penge på tøj, og jeg elsker at handle mad ind.

4: BACHELORSKRIVNING & SMAGEN PÅ DET “VIRKELIGE” LIV
Jeg er lige nu i gang med at skrive bachelor, og jeg er virkelig ved at være klar til at komme ud i det virkelig liv. Jeg glæder mig til at skulle op til eksamen, og endelig kunne kalde mig sygeplejerske.

5: E-BAY TIP: FINE HÅRBØJLER
Jeg elsker de her hårbøjler. De er simpelthen alt for fine. De kostede ikke mere end 16- 18 kr, og de kan nemt koste 150-200 kr hvis man skal købe dem herhjemme. Det er helt klart et tip som jeg gerne giver videre.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 345: GRØNNE EFTERÅRSFARVER