BOLIG TING FRA INSTAGRAM

VORES KÆRESTE WEEKEND

 

I den her weekend har jeg været på arbejde. I lørdags havde jeg 5 timer på aflastningshjemmet og i går var jeg afsted i 12 timer på sygehuset. Jeg havde en halv fridag i lørdags, men den kan slet ikke sammenlignes med den weekend jeg havde i sidste uge. Kenneth og jeg tog til Vejle om lørdagen, hvor vi bla var en tur ude på gågaden for at shoppe og kigge lidt rundt. Jeg havde forresten det her outfit på den dag. Om eftermiddagen tog vi til Comwell Kellers Park hvor vi havde lejet et værelse. Her nød vi nogle timer i spaen, før den stod på 3 rettersmiddag og en masse vin samt drinks. Vi har tidligere været på Comwell og det har været en succes hver gang! Faktisk ville jeg også delt dette indlæg og nogle andre i weekenden, men tiden forsvinder lidt i al det arbejde. Jeg har nogle indlæg som jeg gerne vil dele med jer i løbet af ugen – så der skal nok komme nogle. Derudover har jeg fødselsdag på fredag! juhu!

Om søndagen tog vi ud og kiggede på byggegrunde omkring Vejle, og jeg skal da lige fortælle jer at vores boligdrømme for alvor kom til syne. Kenneth og jeg skal jo flytte i starten af det nye år, og det er endnu uvist hvad vores præcise plan er. Jeg har tænkt mig at lave et endnu længere indlæg til jer – og det skal omhandle netop dette. Der kommer til at ske en masse i 2019 – nu når jeg også er færdig med min uddannelse. Jeg har lovet at tage jer med, og jeg tror det bliver et vanvittigt spændende år.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG TING FRA INSTAGRAM