FREMTIDSPLANER OG MIT FØRSTE JOB SOM SYGEPLEJERSKE

DE FORBUDTE BILLEDER

“Jeg skal lige over det her grineflip og så er jeg klar. Du kan se, at jeg allerede står klar.”

God lørdag aften venner! I går var jeg til julefrokost med min klasse, og det var en succes. Jeg var tidligere hjemme end forventet, da jeg fik en lille skid på grundet god vin.. Vi spiste på en café tæt på hvor jeg bor, hvor der her var fri bar. I kan måske forstille jer hvordan en flok mennesker på SU bare drikker når muligheden er der. I dag har jeg heldigvis ikke tømmermænd, og jeg har derfor nået en masse praktik herhjemme. Jeg har blandt andet sorteret i mine billeder, hvor jeg fandt nogle ret uheldige billeder. De fleste af jer ved, at jeg jævntligt finder nogle. Håber de kan give jer et lille smil på læben.


Som altid: “Jeg skal lige rette mit hår.”

“Hvis jeg går væk sådan her og kigger hen på dig – kunne det så ikke se meget cool ud?”

“Jeg er klar. Jeg står som jeg skal og smiler bredt. Jeg skal nok åbne mine øjne næste gang.”

“Ser jeg ikke sød ud hvis jeg sidder sådan her og smiler?”


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREMTIDSPLANER OG MIT FØRSTE JOB SOM SYGEPLEJERSKE