TOP 5 INDLÆG FRA NOVEMBER

FREMTIDSPLANER OG MIT FØRSTE JOB SOM SYGEPLEJERSKE

Kenneth og jeg har været vidt omkring med hensyn til hvad der skal ske det næste år. For over en måned siden opsagde jeg min lejlighed, og siden da har Kenneth og jeg snakket en hel del omkring hvad vi skal gøre i starten af det nye år. I januar er jeg som skrevet tidligere færdig med min uddannelse, og det glæder man sig jo i sig selv til. Men jeg glæder mig også vanvittigt meget til at se hvad der skal ske i 2019, og med det – også om hvor vi skal bo! Da ingen af os har noget i Esbjerg eller omegn som holder her, så vil vi rigtig gerne flytte. Jeg har kun mine veninder fra studie, og for at være ærlig, så er det bare ikke nok til at Kenneth og jeg vil blive boende her. Kenneth kommer fra en by tæt på Århus, og mine forældre (eller mest min mor) bor i Kolding. Derfor var tanken, at vi rigtig gerne ville bo omkring Vejle. Da ingen af os vidste om vi ville i hus eller i lejlighed var vi ude i mange muligheder. Vi havde den holdning, at hvis vi fandt det rigtige, så var vi ude i at købe en bolig. Vi har kigget på lejligheder, huse og grunde for at bygge. Det har faktisk været noget som vi har arbejdet og snakket om i længere tid, og der har i al den tid ikke været nogle huse som har sagt os så meget.

Men så skete der noget. I slutningen i november var jeg til jobsamtale på børneafdelingen i Kolding, og få dage efter fik jeg jobbet. Jeg skal derfor starte som børnesygeplejerske 1. februar 2019. Det er en af de stillinger som jeg igennem hele min uddannelse kun har turde at drømme om, at jeg skulle starte på. De af jer som har fulgt mig i længere tid, ved at godt at jeg har en helt særlig passion som børnesygeplejen, så de fleste af jer kan nok godt regne ud, at jeg er ellevild! Jeg har været så heldig at få muligheden, og derfor har Kenneth og mine planer også ændret sig en smule.

Da Kenneth i starten af de nye år skal arbejde i Haderslev, og måske også skal påbegynde noget nyt i februar, har vi beslutte os for, at vi bosætter os i Kolding. En af begrundelserne for dette er, at vi så ikke skal ud og have bil nr. 2 lige med det samme. Jeg kan cykle på mit nye arbejde, og vi kan herved spare endnu flere penge op til vores drømmehus. En anden grund til at vi ikke er kommet længere end at kigge på grunde og kigge på huse, er at vi ikke er helt sikre på hvor vi gerne vil ende henne. Vi er ikke i tvivl om, at det nok bliver omkring Vejle, da dette passer os bedst med hensyn mine samt Kenneths arbjedsmuligheder og vores forældre.

Status er derfor, at Kenneth og jeg lige nu er i gang med at kigge efter en lejlighed omkring Kolding. I dag skal vi hen for at se den første, og i næste uge er der planlagt endnu et besøg til min hjemby. Den sidste tid har jeg virkelig gerne ville opdatere jer omkring vores situation, men der har været nogle ting som har gjort det lidt svært at dele ud omkring det. Jeg har blandt andet været optaget af at lave min bachelor, og selvom jeg de fleste dage har tidligere fri, så bliver man udkørt og jeg har derfor også forsømt bloggen en smule. Selvom det for os ikke bliver et hus i 2019, så vil jeg stadig have jer med i den store proces med det nye og ret voksne liv. Hvertfald for mit vedkommende. Jeg er vant til at lave indlæg, men jeg ved ikke om det er mere spændende for jer, at jeg evt forsøger mig i YouTube. I kan tænke over det, og det samme vil jeg gøre. Uanset hvad, så vil jeg tage jer med i flytningen og indretningen af vores nye hjem.

Resten af december skal derfor stå på bachelorskrivning, og så håber vi på, at vi finder en dejlig lejlighed. Laura og jeg er nu kommet ret langt, så der begynder at komme ro på med hensyn til opgaven. Vi er fortrøstningsfulde, og vi har derfor også givet os selv en velfortjent fridag i dag. I weekenden skal jeg til julefrokost og til barnedåb, hvor jeg håber på at jeg får taget billeder af mindst et outfit. Og ellers kan I altid følge med på min Instagram, hvor jeg forsøger at holde jer opdateret. God torsdag, venner <3

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA NOVEMBER