OUTFIT NO. 347: FØDSELSDAGS OUTFIT & NYE SNEAKERS

INSPIRATION TIL NYTÅRSKJOLEN

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Jeg er personligt typen som elsker at have en lille sag på til fester. Nytår er heller ingen undtagelse. Faktisk har jeg fået kjolen som I ser som nr. 4 hjem – og jeg tror faktisk det bliver den som jeg tager på. Det er sjælden, at jeg er i så god tid med at købe en kjole, så det er i sig selv imponerende. Jeg købte den sidste fredag til Black Friday. Det var faktisk den eneste ting som jeg købte til mig selv. Jeg er ret vild med farven, og jeg synes faktisk at glimmeren gør den ekstra fin. Jeg købte den på tilbud til Black Friday, men nu er den faktisk på tilbud “igen”. 175 kr. Den er helt klart pengene værd. Har I købt jeres kjole?

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 347: FØDSELSDAGS OUTFIT & NYE SNEAKERS