NOGLE AF BLOGGENS MEST LÆSTE INDLÆG I 2018

MIN JULEAFTEN

Vores jul var en smule anderledes i år, men ærligt – så handlede den om lige præcis det som betyder noget. Min farmor kom på plejehjem for nogle år tilbage, og har siden da ikke turde at køre nogle steder hen. Derfor har hun holdt jul på plejehjemmet de sidste 2 år, hvor min onkel og tante var hjemme ved hende sidste år. I år ville vi gerne holde jul med hende, så vi drog til Nordjylland d. 24 december. Vi ankom op til hende om eftermiddagen, hvor vi her spiste chokolade, drak kaffe og snakkede. Hun fik åbnet hendes gaver, og vi åbnede nogle af vores. Om aftenen skulle vi spise med de andre beboer (dem som stadig var på plejehjemmet) og personalet. Maden var lækker og alle var i det skønneste humør. Det var skønt at se så meget livsglæde på et sted, og der blev fortalt gamle historier som vi alle blev ret opslugt af. Senere på aftenen blev der uddelt gaver, spist risalamande og sunget julesange. Min farmor var godt træt kl. 22, og vi tog derfor hjem til Kolding. Hun smilte og hyggede sig hele aften, og det var virkelig hvad der var vigtigst. Det var en fantastisk juleaften, da den blev tilbragt med min mor, far, søster og farmor <3 Jeg håber I alle har haft en rigtig dejlig jul, og I har nydt nogle dage sammen med jeres familier. Jeg har hvertfald nydt lidt tid sammen med min familie og i går fik jeg set nogle gamle veninder.

Hvor har I holdt jul henne?

Rigtig glædelig jul!

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGLE AF BLOGGENS MEST LÆSTE INDLÆG I 2018