EN TIDLIG JULEGAVE: SPAR OP TIL -70%

NOGLE AF BLOGGENS MEST LÆSTE INDLÆG I 2018

Vi er ved at nå slutningen af året, og derfor har jeg – præcis som sidste år, samlet nogle af de mest læste indlæg i 2018. Ligesom sidste år har der været en god blandning af indlæg, hvor især madanmelder, mode og rejer har fyldt en del. Jeg har formået at være mere åben og derfor har der også været en del personlige indlæg. Nogle af de indlæg som I har været gladest for at læse har været mine indlæg om ovenstående emner. Derfor er det også emner som jeg til tage fat i i det nye år. Selvom der er over en uge til vi skriver 2019, så følte jeg alligevel  for at dele ud af de mest læste indlæg i 2018. De står fuldstændig vilkårligt, så der er ingen mening med at nogle står før en anden. I skrivende stund er jeg faktisk ved at skrive et længere indlæg om en masse gode ting der sker lige for tiden, og jeg tror godt, at det kunne være et indlæg som bliver læst af utrolig mange. Det handler lidt om vores planer i 2019, hvor jeg bla fortæller lidt om den lejlighed vi har fået og om noget Kenneth skal starte op på i februar.

Indtil da må I læse eller genlæse årets mest læste indlæg <3


MADANMELDELSE: ESBJERG STREET FOOD/ SPISEHUSET FRA PAGODEN


NOGET OM AT VÆRE KLINISK SYGEPLEJERSKE & ET PÅ GENSYN


E-BAY TIP: FINE HÅRBØJLER


POSTKORT FRA MALAYSIA: VORES FØRSTE 3 DAGE


DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING MIN BFO


MIN BARNDOM I BILLEDER – DA KATRINE KOM TIL


FREMTIDSPLANER OG MIT FØRSTE JOB SOM SYGEPLEJERSKE


DU VED, AT DU LÆSER TIL SYGEPLEJERKE/ ER SYGEPLEJERSKE NÅR…


OUTFIT NO. 334: GIRLY KJOLE TIL SØLVBRYLLUP


MADANMELDELSE: ESTE OESTE PIZZA SUSHI CAFE


NúNOO TASKE TIL BILLIGE PENGE


DE FORBUDTE BILLEDER


DE BEDSTE GRATIS ONLINE REDIGERINGS PROGRAMMER


Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TIDLIG JULEGAVE: SPAR OP TIL -70%