CLASSY POINTED-TOE MULES

OUTFIT NO. 348: CHUNKY BOOTS & CHECKED JACKET

Langt om længe fik jeg taget nye outfit billeder, selvom jeg var lidt utilfreds med vejret. Faktisk havde de lovet solskin og kun en smule overskyet, men når I kigger på billederne kan I tydeligt se, at der altså ikke er meget solskin i den himmel. Det gør også at billederne ikke bliver taget i det helt rigtige lys, og det kan man altså desværre se lidt på kvaliteten. Det er én af de mange grunde til, at jeg glæder mig til forår og solskin!

Jeg har haft min nye jakke på fra Frakment, som jeg købte til -40% da Message holdte VIP aften. Jeg havde kigget på den nogle gange, og da jeg så kom forbi butikken den aften, så kunne jeg simpelthen ikke stå for fristelsen. Jeg købte min i s/m, selvom jeg godt kunne være i en xs/s. Dog kunne jeg ikke have mere end en t-shirt indenunder, og det ville jeg synes var træls i længen. Det er ikke en vinterjakke, og derfor er den også for kold at have på uden noget indenunder – hvertfald i dette vejr. Derudover havde jeg mine (nye) støvler på fra Moss Copenhagen som jeg fik i fødselsdagsgave af mine svigerforældre, og de er så lækre! Hvis I mangler nogle gode efterårsstøvler som er lidt chunky – så kan disse klart anbefales!

FRAKMENT jakke(her)  GINA TRICOT top
MOSS COPENHAGEN støvler(her)  MBYM jeans  H&M øreringe

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLASSY POINTED-TOE MULES