MIN JULEAFTEN

OUTFIT NO. 349: FORÅRSFORNEMMELSER

Juleaften var der næsten forårsvejr, dog en smule koldere. Men den dejlige sol tittede frem, og den gjorde det virkelig godt. Da vi endelig havde en dag uden alt for meget gråt vejr valgte jeg, at tage min nye kjole på fra Moss Copenhagen, som jeg fik i fødselsdagsgave af mine forældre og faktisk også mine veninder. Jeg har min i x-small, og den sidder lige som den skal. Jeg elsker længden og printet på den, og jeg er slet ikke i tvivl om at jeg får den brugt vanvittigt meget hele året rundt. Til sommer vil den gå godt til disse mules, og her til vinter er den jo så fed til et par støvler eller sneakers. Tror også den ville gå godt til et par blå jeans for at gøre den mere hverdags-agtig (mere end den i forvejen er). Jeg er virkelig blevet glad for kjoler som nemt kan bruges til hverdag og fest. Denne kjole kan hurtigt blive til noget helt særligt med lidt ekstra accessories. Simpelthen så lækker og behagelig.

MOSS COPENHAGEN kjole(her)  VAGABOND støvler(her)
NUNOó taske(her)  BESTSELLER hårspænde(her)  H&M øreringe

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN JULEAFTEN