INSPIRATION TIL NYTÅRSKJOLEN

TOP 5 INDLÆG FRA NOVEMBER

Fra bloggens fjerde mest læste indlæg i november.

Traditionen tro – så deler jeg ud af sidste måneds top 5. I november blev der læst en del om min og Kenneths weekendtur, og så var I i den grad nysrerrige mht vores fremtidsplaner. Som I ved, så har jeg allerede opsagt min lejlighed pr. 1 februar og jeg er færdig med mit studie til januar. Det er alt sammen noget jeg skrev en smule om i november, og i december skal I høre meget mere om det.


TOP 5 INDLÆG FRA NOVEMBER

1: KÆRESTE WEEKEND & FREMTIDSPLANER
Kenneth og jeg var i Vejle for nogle uger siden, og her havde vi en dejlig weekend med spa og en snak om vores fremtidsplaner. Jeg har lovet jer at lave et indlæg hvor jeg skriver lidt mere om hvad der sker lige for tiden, og det kommer i slutningen i denne uge. Jeg har nemlig også fået et arbejde – et arbejde som sygeplejerske.

2: ADVENTSGAVER TIL HAM & TIL HENDE: BEAUTY
De her indlæg faldt i ret god jord, og jeg var faktisk overrasket da jeg så, at det er det anden mest læste indlæg i november. Det første indlæg handlede om mode og det her handlede som adventsgaver som omhandler beauty.

3: VORES KÆRESTE WEEKEND
Det her indlæg er efterfølgeren til det mest læste indlæg i november. Her skrev jeg en lille smule om vores weekend – og det var faktisk også i dette indlæg hvor jeg lovede jer ét som var lidt mere uddybende. Det kommer. Det lover jeg!

4: MIT ARABISKE EVENTYR: SIGHTSEEING I SAUDI-ARABIEN
Mine indlæg “Mit Arabiske Eventyr”, har fået en del positive tilbagemeldninger. Faktisk var indlægget før dette, det mest læste indlæg i nogle uger. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at lave flere af disse indlæg, men så var der en som forslog mig at lave et indlæg omkring ting som man kunne se som turist. Og her har I det så.

5: BOLIG TING FRA INSTAGRAM
Kenneth og jeg skal flytte i starten af næste år, og det kommer tættere og tættere på nu. Det betyder også, at jeg næsten ikke kan beskrive min begejstring for at indrette vores nye hjem. Jeg har længe søgt efter inspiration på blandt andet Instagram, og det var derfor også resulteret af, at ovenstående indlæg blev lavet.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL NYTÅRSKJOLEN