OUTFIT NO. 350: EN TUR PÅ HAVNEN

9 LÆKRE & BEHAGELIGE BUKSER

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Afslappede og behaglige bukser må gerne være pæne, og jeg kan lige så godt indrømme, at de fleste af den type bukser som jeg har hjemme ikke går under den kategori. Jeg føler faktisk ikke, at jeg kan tillade mig at gå udenfor min dør i mine “slap af bukser”, og derfor har jeg besluttet mig for, at det skal være mit næste køb. Jeg har jo aftalt med mig selv, at jeg ikke skal bruge penge i januar (selvom det ikke går pisse godt), og derfor står den mest på at kigge. Men de er nu fine og prisen er ret god. Mon ikke der ryger et par ned i min kurve?

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 350: EN TUR PÅ HAVNEN