FARVEL 2018, HEJ 2019: MIT SMIL KAN NÆSTEN IKKE BLIVE STØRRE

IVERY LEATHER BOOTS

Find støvlerne til 980 kr HER.

Jeg er her stadig. Hvis I skulle være i tvivl. Godt nytår folkens!

I har ikke hørt fra mig siden nytårsaften, og det er der flere grunde til. Jeg sidder lige nu midt i min bacheloreksamen som jeg skal op i om lidt over 1 uge. Derudover står Kenneth og jeg midt i en flytning, så vi bruger en del tid på at sælge og købe ting. Synes generelt at starten af januar er en smule presset, så derfor er det også bloggen som bliver forsømt en smule. Jeg vil opdatere jer når tiden lige er til det, men det bliver ikke hver dag inden jeg er færdig.

I dag vil jeg dog tippe jer om disse fine boots som jeg fik i fødselsdagsgave fra Moss Copenhagen. Der er ikke mange tilbage online, men de kan stadig findes i butikkerne. De er simpelthen så rare at have på, og de er ret perfekt til det vejr vi har lige nu. Jeg har både brugt dem til jeans og kjoler.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL 2018, HEJ 2019: MIT SMIL KAN NÆSTEN IKKE BLIVE STØRRE