IVERY LEATHER BOOTS

JEG ER SYGEPLEJERSKE!!!

JEG ER SYGEPLEJERKE, og jeg kan næsten ikke forstå det! Det er faktisk nu over 24 timer siden jeg blev sygeplejerske, og sikke en rutsjebanetur af følelser jeg har været igennem. I går var jeg til eksamen kl. 8.30 og jeg fik 12!! Jeg blev mødt af mine dejlige veninder og BA-makker, Laura, May og Nadine, mine forældre, min søster og hendes kæreste og min kæreste, Kenneth. Jeg var ualmindelig lykkelig og samtidig kunne jeg ikke holde mine tåre tilbage da censoren fortalte mig min karakter. Selvfølgelig håbede jeg på at klare mig godt, men det jeg var gladest for, var da hun tog min hånd og sagde “Tillykke du er sygeplejerske”.

Derefter fik vi lidt lækkert at drikke, jordbær og chokolade – vi snakkede og ventede spændt på at min bachelor-makker Laura også blev færdig med sin eksamen. Hun blev færdig og vi kan nu begge kalde os for sygeplejersker! Det er en ualmindelig dejlig følelse, men også lidt skræmmende, da det virkelig liv nu venter mig/ os. Efter 3 1/2 år hvor jeg både har grædt, grint og bandet denne uddannelse langt væk, så er jeg nået her til. Holy shit. Jeg er virkelig bare voksen nu.
Da vi havde været på skolen i noget tid, og set min anden veninde Mia blive færdig som sygeplejerske kørte vi ned i byen for at spise noget lækkert frokost. Vi sad og snakkede samt hyggede os i nogle timer, før vi alle væltede omkuld hjemme ved mig. Jeg var så fyldt op med indtryk og jeg kunne/ kan slet ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er.

I dag er min første dag som sygeplejerske, og derved også min første dag af min ferie. De næste 2 uger vil jeg forsøge at nyde med venindehygge, afslapning, træning og nedpakning af lejlighed. Der er kun lidt over en uge til at jeg flytter fra Esbjerg og tilbage til Kolding, og det er virkelig med blandede følelser. I starten af min tid i Esbjerg, var jeg faktisk i tvivl om, om jeg overhovedet ville trives her, men det har vist sig at være 3 1/2 år som jeg aldrig har ville have været foruden. Jeg skal nu flytte fra min studiebolig – mit første hjem som ubeboede, jeg skal flytte væk fra mine veninder fra studiet, men tættere på mine veninder jeg har fra min gymnasietid og min familie. Nu er Kolding heller ikke længere væk, men det er underligt for mig at tænke på.

Jeg skal om lidt over 2 uger starte på min første job som sygeplejerke, og heller ikke den følelse kan beskrives. Jeg glæder mig sådan til et liv med et fast arbejde, ingen lektier og en hverdag som jeg selv kan planlægge, fordi ens lærer ikke lige har fundet på den (sjove) idé at vi skal læse +50 sider til dagen efter.

Det er fantastisk at være blevet sygeplejerske, det er fantastisk at jeg har fået et af mine drømmejobs og det er fantastisk at vi har fået vore drømme lejlighed. Livet er godt. Og hold kæft hvor jeg bare elsker alt ved det!

Og hvis I stadig er derude efter stilhed på bloggen i over en uge, så ses vi snart igen. I’m back <3

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IVERY LEATHER BOOTS