FINE & BILLIGE HÅRKLEMMER

OUTFIT NO. 350: EN TUR PÅ HAVNEN

I sidste uge viste jeg jer min nye jakke frem på min Instagram som jeg har købt til 240 kr. I opslaget skrev jeg faktisk 260 kr, men det er løgn. Ved nærmere eftertanke kom jeg i tanke om, at jeg faktisk gav 20 kr mindre. Ikke at det vælter budgettet. Jeg var nede i Message for at hente en jakke som jeg har haft ved skrædderen, og der så jeg at de har -60% på ret mange af deres ting. Jeg har lavet en aftale med mig selv om, at jeg altså ikke skal købe nyt tøj i januar, men jeg kunne ikke dy mig. Jeg har faktisk kigget på den før, men dengang synes jeg ikke lige, at jeg ville bruge “så mange penge på den” (især fordi halvdelen af mit skab er jakker). Jeg er helt vild med printet, og som I kan se så går det virkelig godt til mine blå jeans. Jeg tænker at bruge den til forår og sommer som en jakke – evt til en kjole.

I lørdags skulle Kenneth og jeg ordne en masse praktisk inden han drog til Herning for at se håndbold. En af punkterne på hans liste var at tage billeder af mig til bloggen. haha. Det var et virkelig behageligt og smart (synes jeg selv) outfit til en dag på farten. I dag er det mandag, og sådan ser jeg slet ikke ud i dag. Jeg er i gang med at pakke hele min lejlighed ned, og det er altså lidt af et projekt. Faktisk synes jeg hele denne proces er hyggelig og spændende, men jeg glæder mig til ikke at bo i papkasser mere.

MOVES jakke(her)  MOSS COPENHAGEN støvler(her)
GINA TRICOT jeans(her)  E-BAY bælte  H&M øreringe

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINE & BILLIGE HÅRKLEMMER