9 LÆKRE & BEHAGELIGE BUKSER

VI ER FLYTTET

Jeg tænkte det var ved at være på tide, at sige “hej” herinde efter så mange dage i stilhed. Siden i fredags har vi flyttet, og vi har brugt de fleste af døgnets timer på at samle møbler, gøre rent og pakke ud. Vi er langt fra færdige, men vi var slet ikke nået så langt hvis vi ikke havde fået hjælp af min mor, Kenneths forældre, min søster og hendes kæreste. De hjælp os det mest af fredag og lørdag – og det kan tydeligt mærkes og ses. I går fik jeg rengjort min gamle lejlighed, så jeg er klar til at aflevere nøgler imorgen. Jeg sidder lidt med blandende følelser, da det 1. er min første bolig og 2. det betyder én gang for alle, at jeg ikke længere er studerende. Men Kenneth og jeg er blevet så glad for den nye lejlighed, selvom det er en lang og hård proces at flytte. Selvom jeg skriver at vi har samlet møbler, så er vores 157 kvm store lejlighed stadig ret tom. Vi mangler stadig vores sofa, sofabord, spisestole + bord. Det meste får vi på torsdag, så det bliver dejligt med lidt mere “fylde” i lejligheden. I dag har jeg malet den ene væg i soveværelset, og jeg tror det bliver vildt godt! Den er faktisk lyserød og Kenneth var helt med på den. I kan se et “næsten” færdig resultat på min Instagram.

Ellers går de næste dage med at pakke ud, aflevere nøgler og den står nok også på en tur i IKEA. Lige nu bruger jeg alle mine timer på lejligheden, og det er også derfor bloggen ikke har været opdateret. Men jeg forsøger at vise jer lidt af lejligheden på min Instagram. Følg evt med der. Derudover prøver vi også at nå så meget som overhovedet muligt i denne uge, da både Kenneth og jeg starter nyt d. 4 februar.
Til sidst vil jeg bare lige sige, at jeg håber at I er med på at bloggen kommer til at omhandle lidt mere bolig i fremtiden. Tror vi får et super lækkert hjem, og jeg glæder mig sådan til at vise jer elementer af det.

Mange knus <3

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 LÆKRE & BEHAGELIGE BUKSER