EN LILLE OPDATERING OM MINE FØRSTE ARBEJDSDAGE

DE PERFEKTE JEANS TIL ALLE KROPSTYPER

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Da jeg flyttede til Kolding ryddet en smule op i mit tøjskab. Mest fordi jeg har så meget, og jeg indrømmer da gerne, at der var noget tøj jeg helt havde glemt at jeg ejede. Det betyder så også, at det klart var ved at være tid til en oprydning, og jeg gav derfor mit klædeskab lidt af en overhaling. Jeg har stadig en del strik, toppe, nederdele osv – men jeg har faktisk ikke ret mange jeans. Det jeg går mest i (når jeg har fri) er jeans, og derfor mangler jeg lige et par til. Jeg har faktisk kun 2 par i blå, et par i sort og et par i grå. Nogle ville mene det er nok, men hvis man elsker at gå i jeans så meget som mig, så er det rart at have noget at vælge imellem. Lige nu overvejer jeg endnu et par fra Gina Tricot, da jeg er hamrende glade for dem jeg har.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE OPDATERING OM MINE FØRSTE ARBEJDSDAGE