TOP 5 INDLÆG FRA JANUAR

EN LILLE OPDATERING OM MINE FØRSTE ARBEJDSDAGE

I fredags havde jeg teknisk set min første arbejdsdag, men vi startede ud med at have en fridag som betød, at jeg først mødte ind på sygehuset i går. Det vil derfor sige, at jeg netop nu er kommet hjem fra min anden dag på arbejde som sygeplejerske på børneafdelingen. Som vaskeægte sygeplejerske. Med nål og det hele. Jeg forstår det stadig ikke – altså at jeg er færdiguddannet og jeg nu er en del af de mennesker som går på arbejde hver dag. I går og i dag har vi haft introduktionsdage, og så det har derfor været nogle dage hvor vi ikke har været en del af plejen. I går mødte jeg en del af mine nye kollegaer som virkede så søde. De tog så godt i mod os, og jeg har derfor er super god oplevelse af, at starte på netop den afdeling. Imorgen skal vi være en del af plejen for første gang, og det er jo egentlig det jeg har glædet mig mest til. Selve afdelingen har fået planlagt et utroligt godt introduktionsforløb, og derfor virker det til at de tager sig godt af nye kollegaer. Vi er 3 nyansat hvor vi alle har fået tilknyttet 2 mentorer som vi kan støtte os op af og spørge om det vi er i tvivl om. Efter dagen i går er jeg slet ikke i tvivl om, at der er god mulighed for at spørge alle de sygeplejesker som er ansat på afdelingen. Det er ikke meget som jeg kan fortælle om at komme ind på arbejdsmarkedet som fuldtids, da jeg som skrevet havde min første dag i går, men jeg synes stadig I lige skulle høre fra mig. Alt i alt så har jeg en rigtig god mavefornemmelse, og jeg glæder mig sådan til at blive en rigtig dygtig børnesygeplejerske, så jeg kan være med til at gøre sygehuset trygt for de små dejlige børn.

Jeg er stadig ved at vænne mig til tanken om ikke at være studerende længere, men jeg vil skrive et længere indlæg omkring dette når der er gået nogle uger. Derudover har jeg haft ferie de sidste 2 uger, så jeg skal lige op i gear igen. haha. Jeg vil som altid opdatere jer så meget som muligt herinde, men hvis I vil “sikre” jer lidt mere opdatering, så følg mig på min Instagram (@camillaov).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA JANUAR