OUTFIT NO. 351: GRØN VELOUR

EN LILLE UPDATE

Det er ikke meget I høre fra mig selvom jeg for nogle uger siden havde store planer om at komme back on track. De sidste 3 uger har nærmest udelukkede handlet om opstart af nyt arbejde/ skole for både Kenneth og jeg – derudover har vi haft en lejlighed som vi gerne ser skal blive nogenlunde færdig ikke alt for sent. Vi har kun boet her i 3 uger, men ingen af os magter at bo i flyttekasser eller rod. Vi er faktisk nogenlunde ved at være på plads, og selvom de fleste vil mene, at det at vi har nået at møblere en lejlighed på 157 kvm på 3 uger er imponerende, så har vi også haft nogle ret klare idéer om hvordan vores lejlighed skal se ud. Det har derfor handlet om at skulle købe de forskellige ting, få malet et par vægge og rydde op i alt det lort man faktisk ejer.

Jeg har fri i dag, og jeg har derfor en længere to-do liste. Siden jeg startede på mit arbejde, har jeg ikke haft en eneste dag hvor jeg bare har lagt på sofaen. Jeg trænger til det, og jeg kan mærke at jeg savner at være mere aktiv her og på min Instagram. Jeg skal uppe’ mit game lidt. haha. Kenneth og jeg er snart ved at nå det punkt, hvor vi kan slappe af om aftenen uden at være alt for trætte. Denne opstart har taget en del af min energi, og jeg må derfor også indrømme at mit fokus har lagt et andet sted. Men jeg har en del idéer som jeg gerne vil skrive og lave indhold omkring, så jeg kommer stærkt tilbage.

Resten af dagen skal stå på at komme i bund med dagens to-do før jeg igen skal arbejde i morgen. Vi har flyttesyn senere i dag, som vi sige at vores udlejer at skal se lejligheden og vi skal blive enige om de mangler og fejl der er i boligen. Alt i alt er vi sindsygt glade for lejligheden, men man kan tydeligt se, at der boede 3 unge gutter i lejligheden før os (blinke-smily). Derudover har jeg nogle bank-sager som skal ordnes og andre kedelige “voksne-ting”.

Til sidst vil jeg bare lige sige, at jeg har det godt, men som skrevet tidligere så vil bloggen blive opdateret når lysten og tiden er til det. Dette er blot for en periode, og derfor tror jeg heller ikke der går længe før der igen kommer reglmæssigt indhold på bloggen. Indtil da er I velkommen til at følge med på min Instagram.

Mange knus <3

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 351: GRØN VELOUR