EN LILLE UPDATE

LÆKRE SAGER FRA MERAKI & RABATKODE TIL STORI.DK

I torsdags kom jeg hjem efter en lang dag på arbejdet, og se lige hvad der ventede på mig derhjemme. Stori.dk har været så søde at sende mig en lille goodiebag med lækre sager fra Meraki. De har bla valgt at sende mig lidt sager til køkkenet, som stadig trænger til en kærlig hånd. Kenneth og jeg er jo godt på vej til en “færdig” lejlighed, og nu kan opvaske- og håndsæben pynte i vores køkken. Derudover var de så søde at sende lidt selvforkælelse hvor den smukke lipgloss og det duftende lys skal benyttes.

Med koden “camilla15” kan I få -15% på alt på shoppen. Stori.dk er for mig en helt ny webshop, men med en helt ny lejlighed så skal der altså ikke meget til at friste. Jeg er fx altid været glad for Normann Copenhagen, men jeg tror jeg har brug for lidt flere skåle end kun de 4 jeg har. Jeg bruger dem en del til salater. Et andet mærke som jeg lagde mærke til var AYTM, hvor jeg er blevet lidt vild med bordet “Fumi Table”. Nøj det ville være fint til vores stue.

Produkterne er modtaget i gave af Stori.dk

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE UPDATE