DE PERFEKTE JEANS TIL ALLE KROPSTYPER

OUTFIT NO. 351: GRØN VELOUR

Man skulle næsten tro, at jeg er sponsoreret af Moss Copenhagen, men det er altså helt tilfældigt, at jeg havde så meget på fra den butik denne dag. Jeg har dog fået og købt en del fra Moss den seneste tid, og jeg er også ret meget fan af deres seneste kollektion. Outfittet som I kan se her er fra i søndags hvor både Kenneth og jeg havde fri. Vi skulle bla. i storcenteret, i Bauhaus og andre praktiske ting. Det var meningen, at vi ville bruge noget af vores søndag bare på at hygge, men inden vi så os om var kl. 18 og vi stod inde på soveværelset for at bygge klædeskab. Det må blive næste weekend hvor vi skal hygge os lidt mere, men vi vil bare så gerne blive færdig. Jeg håber I får en dejlig uge!

MOSS COPENHAGEN jakke  MOSS COPENHAGEN støvler(her)
MOSS COPENHAGEN halskæder  PIECES t-shirt

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE JEANS TIL ALLE KROPSTYPER