VORES SOVEVÆRELSES VÆG

OUTFIT NO. 352: MIN NYESTE STRIK OG MIN ÆLDSTE NEDERDEL

I søndags var Kenneth og jeg i Nordjylland for at besøge min farmor. Vi ankom til frokost hvor vi spiste noget lækkert mad hvorefter vi selvfølgelig skulle have en fastelavnsbolle.

Om eftermiddagen vendte vi snuden mod Kolding igen, men inden da fik jeg Kenneth til at tage et par billeder i det fineste forårs-ligende vejr. Den by min farmor bor i er gammel og så utrolig fin, så jeg må indrømme at jeg udnytter at få taget billeder hver eneste gang jeg er deroppe. Jeg elsker de gamle huse og de slidte vægge man kan finde rundt om i hele byen. Jeg havde min dejligeste strik på fra Moss Copenhagen – en som jeg faktisk har haft siden min fødselsdag. Dertil min ældste nederdel som jeg simpelthen knuselsker.

MOSS COPENHAGEN strik  MOSS COPENHAGEN støvler(her)
ASOS nederdel  NUNOO taske(her)  MOSS COPENHAGEN øreringe

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES SOVEVÆRELSES VÆG