E-BAY TIP: CRYSTAL BELT

TOP 5 INDLÆG FRA JANUAR

Det er ikke meget I høre fra mig disse dage, og det er jo grundet flytning. Imorgen starter jeg på arbejde – mit første rigtige arbejde, hvor jeg ikke skal hjem og studere når jeg har fri. Jeg synes stadig det er en smule surrealistisk, men I kan tro at jeg glæder mig! Jeg har stadig ikke helt fattet, at jeg er sygeplejerske. At jeg rent faktisk er færdiguddannet. Jeg har tænkt mig at lave et længere indlæg omkring flytning, arbejde og mit “nye og ret anderledes” liv. Men i dette indlæg, vil jeg dele mine top 5 fra januar. Det plejer at være et indlæg, som flittigt bliver læst, og jeg vil selvfølgelig holde fast i den tradition.

God søndag venner <3


TOP 5 INDLÆG FRA JANUAR:

1. INTERVIEW MED TEAM-LOOKLAB: AMALIE FRIIS
Det er ved at være flere måneder siden jeg sidst har introduceret jer for en af mien kollegaer. Denne gang skulle I møde seje Amalie fra bloggen amaliefriis.dk. Hun fortalte os bla., at hun har tænkt sig at søge ind på journalistuddannelsen på DMJX og at hun elsker at gøre rent ligesom jeg.

2. VI ER FLYTTET
Jeg regnede faktisk også med, at dette indlæg ville blive læst virkelig mange gange. Det er et “emne” jeg har tiltalt utroligt meget de sidste 2-3 måneder, og derfor har jeg nok også gjort jer lidt nysgerrige. Jeg har både skrevet herinde og på min Instagram, at jeg vil dele en masse omkring vores nye hjem, men den her uge har virkelig handlet om at vi skulle nogenlunde på plads. Hvis I vil se lidt til vores hjem, så er der chancer på min Instagram. Jeg vil bla dele lidt omkring vores væg med kalkmaling senere.

3. JEG ER SYGEPLEJERSKE!!!
Januar har været en vild måned. Ingen tvivl om det. Jeg blev færdig som sygeplejerske, og jeg har stadig svært ved at forstå at der allerede er gået 3 1/2. Det har været en fantastisk studietid, og jeg er så lykkelig for at have så dejlig med familie, kæreste og veninder som støtter mig i alt hvad jeg gør. Jeg skrev lidt om at være færdig, og som I nok kan regne ud, så var jeg fuldstændig blæst bagover.

4. FINE & BILLIGE HÅRKLEMMER
Jeg har længe været lidt i tvivl om, om hårklemmer ville være noget for mig. Synes i starten at det var lidt af en fjottet trend, men med tiden er jeg blevet ret vild med den. Synes de er fine til et outfit som har brug for lidt ekstra. Jeg har ikke så mange endnu, men jeg har store planer om, at anskaffe mig flere.

5. OUTFIT NO. 350: EN TUR PÅ HAVNEN
På grund af eksamen og flytning så er der heller ikke blevet prioriteret at billeder af mine outfits skulle tages. Men efter min eksamen fik jeg lige hapset et par billeder af min nye jakke til kun 240 kr. Jeg fandt den nede I Message på udsalg, da jeg skulle ned for at hente en anden jakke (faktisk den I kan se på ovenstående billed). Jeg har en svaghed for jakker. Indrømmer det gerne.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: CRYSTAL BELT