MIN FØRSTE MÅNED SOM BØRNESYGEPLEJERSKE

DE FORBUDTE BILLEDER

Der står nogle omme bagved mig og griner af os lige nu.” Og det var der faktisk.

Jeg kører lidt af et tema i denne runde. Jeg har på de fleste af disse billeder enten helt lukkede øjne eller også smiler jeg så meget, at man næsten ikke se kan se dem. Det er ved at være noget tid siden, at jeg har delt ud af mine outtakes fra mine outfitbilleder, og det plejer at være et hit iblandt jer. Jeg ved stadig ikke helt om det er fordi I griner af mig eller med mig. Jeg håber lidt på det sidste 😉 God tirsdag til jer <3


Hvaaa. Skal vi komme igang?

Skal vi danse tango?

Strike a Pose.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE MÅNED SOM BØRNESYGEPLEJERSKE