OUTFIT NO. 352: MIN NYESTE STRIK OG MIN ÆLDSTE NEDERDEL

FLOTTE BOLIGSAGER SOM JEG DRØMMER OM


1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Som I måske så på min Instagram, så fik vi i fredags vores spisebord som har været længe ventet. Vi er derfor ved at være på plads i vores “lille” bolig, og jeg tror næsten ikke, jeg kan beskrive hvor dejligt det føltes. Det giver lidt mere overskud i hverdagen, når man ikke længere bor i flytterod. Selvom vores hjem ser meget mere beboeligt ud nu så kan jeg slet ikke lade være med at kigge efter flere lækre sager. Kenneth og jeg har købt en super flot velour stol, og ved den kunne vi godt tænke os en lampe. Jeg er selv ret vild med den pæne lampe I ser som nr. 1, da den kunne give et godt spil i vores lille højre. Hvis I kunne tænke jer at se den, så kan I se den i mit højdepunkt “Vores hjem” på min Instagram.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 352: MIN NYESTE STRIK OG MIN ÆLDSTE NEDERDEL