MADANMELDELSE: COCK'S & COWS

FLOTTE FORÅRSJAKKER

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER

Solen titter frem, og det ville være rart hvis den er kommet for at blive. Sandsynligheden er nok lille, da man aldrig rigtig kan regne med det danske vejr, men det ville nu være rart. Jeg er så småt ved at gøre min gaderobe klar til foråret, og i den forbindelse kan jeg ikke lade være med at kigge på jakker. Jeg elsker jakker, og jeg lever efter det princip at man næsten ikke kan have for mange. Er I enige?

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADANMELDELSE: COCK'S & COWS