TOP 5 INDLÆG FRA FEBRUAR

MADANMELDELSE: COCK’S & COWS

Det var slet ikke mening at jeg ville lave en anmeldelse af dette spisested, da jeg kun fik taget dette billede. Men Kenneth sagde, at jeg helt klart skulle overveje det, da det var en lækkert sted midt i Århus – plus at I plejer at elske disse indlæg. Så værsgo, og velbekomme hvis I vælger at besøge dette sted.


Navn: Cock’s & Cows, Århus

Adresse: Åboulevarden 9, 8000 Aarhus

Hvor kan man bestille bord? Det kan man gøre gennem dinnerbooking.com eller på deres tlf.  69 69 60 00.

Service: Der var intet at komme efter mht service. Vi blev taget imod af en sød vært som viste os til vores bord. Vi havde nogle spørgsmål mht deres menukort, og hun brugte tiden til at forklare os det selvom der var ret mange kunder i biksen. Jeg er sådan en som virkelig ikke bryder mig om dressing – måske kan I huske det fra dette indlæg, og nogle gange får jeg en joke med på vejen eller en undren i stemmen. Men det var ingen problmer at få dette “ud” af min bruger, og dette gør min mad oplevelse dét bedre!

Maden: Hvis man elsker en god burger, så synes jeg bestemt at denne restaurant er værd at besøge. Kenneth havde hørt godt om dette sted gennem hans søster, og det var ikke engang mening at vi ville have besøgt den restaurant, da vi egentlig gik efter et andet spisested i Århus. Men Kenneth og jeg elsker begge burgere, og derfor var det ret oplagt da vi så de hyggelige omgivelser og de lækre burgere på folks borde.

Stemningen: Det er en gammel bygning og den har i den grad sin charme. Indretningen er rustik og industriel, og vi begge forelskede os i mange af de ting de havde i lokalet (til vores eget hjem). Det føltes rart at være der, og det gode humor som alle tjenerne havde smittede gevaldigt af på os. De var hele tiden opmærksomme på os, og det gjorde bare vores datenight endnu mere god.

Prisen: Jeg var lidt overrasket over, at det ikke var dyrere. Jeg havde regnet med, at vi skulle af mere flere penge end det vi gjorde, da prisen var meget som en tur på café. Vi bestilte også kun en gang pomfritter, da vi kunne se at den klart var delevenlig (og der skulle være plads til slik når vi kom hjem. haha.). Vi var dejlig mætte uden at blive ruineret.

Stjerner: 4 stjerner. Det er ikke den bedste burger jeg i mit liv har smagt, men den er på vej derop ad. Hele atmosfæren gjorde også at oplevelsen var dét bedre.

Læs også1871 – Grill & Buns, Restaurant KöD KøbenhavnEsbjerg Street food/ Spisehuset fra PagodenBrunch på Den NiendeRed Garden, Penang & Este Oeste Pizza Sushi Café

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA FEBRUAR