VORES NYE SPISEBORD

TOP 5 INDLÆG FRA FEBRUAR

Efter min arbejdsweekend på 12 timer har jeg nu haft fri de sidste 3 dage. Jeg havde store planer om at opdatere bloggen lidt mere og ordne en masse praktiske gøremål herhjemme. I stedet har jeg kun fået kigget en smule på bloggen, ordnet nogle af de praktiske gøremål og trænet en hel del. Det har været rart at slappe lidt mere af, og tror jeg har haft svært ved at tage mig sammen, da jeg kun lige skal arbejde de næste 2 dage, og så har jeg fri igen. Jeg er stadig ved at vænne mig til at have fri når jeg har fri, og derfor har alt den fri-tid/hed fået lidt den modsatte effekt. haha. Men det går jo nok alt sammen. Lidt har jeg da lavet, og et par indlæg er det også blevet til. I dag vil jeg dele mine mest læste indlæg fra februar med jer. Måske skal I læse eller genlæse nogle af dem eller dem alle sammen?


TOP 5 INDLÆG FRA FEBRUAR:

1. En lille update
Da jeg skrev dette indlæg havde vi boet i Kolding i næsten 1 måned, og jeg tænkte, at det var tid til at lave en lille update omkring det hele. Jeg skrev bla om hvor langt vi var kommet med vores dejlige lejlighed, at jeg havde en kæmpe to-do liste og at vi skulle have vores flyttesyn senere den dag.

2. Vores soveværelses væg
Det her indlæg blev læst en del, men indlægget overgik ikke ovenstående mht min update. Det var et ret efterspurgt indlæg omkring vores væg i soveværelset, og derfor valgte jeg, at lave det her indlæg. Nogle stykker havde spurgt mig om omkring hvordan jeg fik malet væggen, om hvad farven hed og om hvilken børste jeg brugte. Jeg forsøgte at svare på alle disse spørgsmål i et indlæg.

3. Outfit no. 352: Min nyeste strik og min ældste nederdel
Jeg havde min nye strik på fra Moss Copenhagen. Eller ny og ny. Jeg fik den i fødselsdaggave i november, men hver gang jeg har haft den på og der skulle tages billeder, har der enten været mørkt, det har regnet eller der har blæst. Derfor blev der først taget billeder af den i februar.

4. En lille opdatering om mine første arbejdsdage
Den 1 februar startede jeg som sygeplejerske på børneafdelingen, og efter nogle dage satte jeg mig ned og skrev ovenstående indlæg. Det er jo helt specielt at være færdiguddannet og derved bare være en “arbejdshest”. Jeg delte mine tanker med jer, da det virkelig var en helt special følelse.

5. Lækre sager fra Meraki & rabatkode til Stori.dk
Stori.dk var så søde at sende mig lidt lækre sager fra Meraki. Med i pakken var der også en lille rabatkode, og den delte jeg selvfølgelig med jer. Jeg har aldrig ejet så meget Meraki før, men vidste godt at det var et godt mærke. Det er virkelig nogle lækre produkter, som jeg helt klart var glad for at kunne teste.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES NYE SPISEBORD