DE FORBUDTE BILLEDER

VORES NYE SPISEBORD

For nogle uger siden fik vi vores spisebord hjem – ENDELIG! Vi havde også kun ventet på det siden midt december, da det skulle speciallaves . Vi havde nemlig valgt en længde som de ikke havde i deres standart sortiment, og vi skulle derfor desværre vente på at modtage bordet. Det var faktisk mening vi først skulle have hente bordet for 2 uger siden, men de har været hurtigere end forventet til at lave det, og derfor fik vi det en uge før tid. Indtil da har vi spist alt vores mad ved køkkenbordet eller i sofaen, og efter vi har fået vores bord hjem – tja, så har vi kune spist der 3-4 gange. Jeg tror vi skal vænne os af med en “dårlig vane”.

Den dag vi fik bordet hjem, og efter vi fik det samlet var der nogle stykker der spurgte ind til vores bord og vores spisebordsstole, da jeg havde postet nogle billeder på min Instagram-story. Ligesom med malingen i soveværelset tænkte jeg, at det var nemmere at lave et samlet indlæg, så jeg kan henvise til dette.

Vores spisebord hedder “Gate” og er i størrelsen L 242 * B/D 95 cm. Vi har valgt den sorte udgave i linoleum med sort kant, da linoleum gør bordpladen mere slidstræk og derfor også mere holdbar. Det er slet ikke nogen hemmeliged at Kenneth og jeg en dag gerne vil have børn, og til den tid vil vi ikke gå og være “nervøse” for om bordet bliver ridset fordi de sidder ved det. Der er selvfølgelig ingen garenti, men dette materiale hjælper den del godt på vej. En dag vil Kenneth og jeg også gerne flytte i et hus, og derfor skulle det også være et bord som vi ikke blev træt af, et som kunne passe ind i de fleste hjem og så skulle det være tidsløst.
De lyse ben i olieret eg gør at møblet ikke bliver alt for mørkt. Vores stole hedder “Siko” og er lavet af samme producent som bordet. Vi begge var fuldstændig forelsket i formen af stolene og du sidder faktisk i dem! De er flotte, stilrene og stadig lidt unikke. Jeg synes de pynter ligeså meget som de er praktiske. Win- win. Til vores længde af bord har vi købt 8 stole.

Vores spisebord- og stole er købt  i Ilva. Det koster selvfølgelig lidt mere end bare at tage i Ikea, men kvaliteten er helt i top. Vi fortryder hvertfald ikke at vi har købt vores møbler der, da vi også ved at servicen er i top. Vi havde desværre lidt problemer med vores sofa, men det fik vi fikset uden problemer. Ilva har jævnlig udsalg, så I kan hvertfald få lidt rabat, hvis I finder noget derinde.

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FORBUDTE BILLEDER