FLOTTE FORÅRSJAKKER

FARVEL OG TAK FOR ALT

Jeg har tænkt på, at lave dette indlæg i noget tid, og her til aften har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det. Allerede tilbage sidste år begyndte jeg at føle mig demotiveret, føle mig “tvunget” til at lave indlæg og jeg fik så sindsygt dårlig samvittighed når jeg ikke fik opdateret bloggen – overhovedet. Jeg skrev et indlæg her og der, men det var ikke lysten som drev værket. Jeg tænkte først at det var pga min bachelor som jeg var i gang med at skrive, da jeg egentlig genfandt lysten en smule i januar, men den forsvandt igen. De sidste måneder har jeg fundet ud af, at det for mig er tid til at sige “farvel og tak for alt!”.

Jeg har blogget i mange år. Så mange år at jeg føler, at det længe har været en del af mig. Jeg har været vant til at dele ud af de gode og de dårlige oplevelser, og jeg har i den grad ELSKET det. For 1 1/2 år siden blev jeg en del af Bloggers Delight, hvilket for mig har været et mål i nogle år. Jeg har elsket at sidde ved tasteturet og skrevet ting ned til fremmede som jeg alligevel føler jeg kender en smule, og jeg har elsket at inspirere, få taget billeder og tage dem selv.

Bloggen har fyldt meget, men det er for mig blevet mere end pligt end noget jeg elsker at lave. Jeg har altid vidst at jeg en dag ville stoppe med at blogge. Stoppe med at dele ud af alle mine tanker, men jeg har aldrig helt vidst hvornår jeg ville blive klar.

Jeg har egentlig gået med denne følelse i noget tid, men det er først nu, jeg har kunne få mig selv til at åbne op for et nyt indlæg, og rent faktisk skrive det ned.

Jeg tror langt fra, at jeg helt kan undvære de sociale medier. Jeg elsker at dele ud mit liv, og jeg vil altid synes den del er hyggelig. På det sidste har alle mine platforme stået lidt stille, og det er der nogle grunde til. Jeg har valgt at lave en lille story, hvor jeg forklare hvorfor der har været stille, og hvis I er interesseret i at følge mig – også efter i har læst min aller sidste indlæg, så kan I følge mig på Instagram HER. Jeg kan ikke undvære de sociale medier, men jeg kan mærke at jeg godt kan undvære min blog. En blog som er jeg klar til at sige farvel til.

Sidst men ikke mindst så TAK. Tak fordi at I alle – gamle som nye, har læst med på min blog så længe. I er jo om nogen én af de størreste grunde til at jeg har blogget så længe og nydt det. Tak. Det betyder mere end I aner.

Dette var hermed mit sidste blogindlæg – fra mig til jer <3

Følg mig på Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOTTE FORÅRSJAKKER